Učitava se

Kucajte za pretragu

Zdrava Srbija Užice: Naša borba kao najjače opozicione stranke tek počinje (AUDIO)

Čajetina Srbija i region Užice Zlatiborski okrug

Zdrava Srbija Užice: Naša borba kao najjače opozicione stranke tek počinje (AUDIO)

Podeli

Zdrava Srbija Užice na lokalnim izborima je svojim rezultatom za mnoge bila iznenađenje jer je osvojila 21, 2% glasova, i našla se na visokom drugom mestu iza kolalicije oko SNS. To je i najbolji rezultat među opozicionim strankama u lokalnim izborima na teritoriji cele države. Nosilac liste dr. Radmila Smiljanić i Vladan Virijević, šef Izbornog štaba stranke u Užicu su se zahvalili Užičanima na poverenju uz poruku da njihova borba tek počinje.

Zdrava Srbija u Užicu je postigla odličan uspeh i mi smo zadovoljni rezultatima, naglasila je dr Radmila Smiljanić. Izborni ciklus je bio opterećen mnogim problemima, ali bez obzira na sve, mi čvrsto verujemo da su izbori jedini način da povratimo poverenje gradjana u političke partije i da kandidati odgovaraju i za svoje rezultate i obećanja.

Pre svega hvala svima Vama koji ste podržali naše ideje i program reforme i za vraćanje Užica na političku kartu Srbije, rekla dr. Smiljanić.

Učinićemo sve što je u našoj moći da rešavamo i pokrećemo rešavanje osnovnih problema sa kojima se suočavaju svi Užičani. Kao najjača opoziciona stranka u Užicu, naša borba tek počinje, zaključila je dr Smiljanić.

dr Radmila Smiljanić

Vladan Virijević se zahvalio Užičanima na ukazanom poverenju. Užice konačno dobija stranku koja će aktivno raditi i boriti se za interese Užičana.

Imali smo dosta prblema u radu parlamenta jer nisu bile prisutne opozicione stranke koje su imale legitimitet dobijen na izborima, nisu učestvovale u političkom životu. Sada je Užice dobilo pravu opozicionu stranku koja će raditi kao i do sada. Imaćemo kontrolu nad radom Gradske uprave, nećemo dozvoljavati neregularnosti ili donošenje odluka koje će biti na štetu naših sugrađana, naglasio je Virijević. Kao odbornici Zdrave Srbije zalagađemo se da se sve oduke moraju donositi transparentno i da naši sugrađani za njih moraju da znaju, kaže Virijević

Cilj Zdave Srbije u Užicu je da svojim radom u parlamentu donese nešto novo u našem gradu i da zajedno promenimo neke odluke koje su loše ali i da ne dozvolimo da se donese ni jedna nova odluka bez znanja Užičana.

Vrijević se na kraju obraćanja zahvaliio i medijima na saradnji u toku izbora.

Vladan Virijević

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×