Učitava se

Kucajte za pretragu

Zdrava Srbija izlazi na lokalne i parlamentarne izbore

Čajetina Čajetina Srbija i region Zlatiborski okrug

Zdrava Srbija izlazi na lokalne i parlamentarne izbore

Podeli

Zdrava Srbija, Bolja Srbija i Zajedno za Šumadiju doneli su odluku da zajedno izađu i na lokalne i na parlamentarne izbore, jer nemaju pravo da razočaraju svoje birače koji su na lokalnom nivou glasali.

-Za nas nije bilo dileme, i moramo da odužimo dug za ono zašto su nas birali, izjavio je Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije.

On je dodao da će zajedno izaći na lokalne izbore u oko 70 do 80 opština u kojima će imati svoje odbore, i napomenuo da ih je okupio zajednički interes da donesu promene na nivou cele Srbije, kao što su to uradili u svojim lokalnim samoupravama.

Ono što mi radimo u našim sredinama bitno je za celu Srbiju, kao i da Beograđani i Novosađani imaju gde da dođu u unutrašnjosti Srbije jer smo mi očuvali te sredine, kazao je Stamatović.

Prema njegovim rečima Srbija iz unutrašnjosti će se promeniti na bolje jer program Zdrave Srbije je jasan i precizan.

-Reč je o decentralizaciji i zaštiti nacionalnih interesa, i od toga nećemo odustati. U svojim lokalnim sredinama smo pokazali da radimo veoma odgovorno i naši rezultati se mogu pratiti u poslednjih 20 godina. Od kako smo najavili da izlazimo na lokalne izbore pristupaju nam građani razočarani u dosadašnju politiku koja se trenutno vodi jer su u nama prepoznali ljude koji mogu mnogo toga dobrog da donesu našoj Srbiji, istakao je Stamatović.

Narodni poslanik i predsednik Bolje Srbije Dragan Jovanović je rekao da građani Srbije na svakom koraku mogu da vide njihove rezultate.

-U ovoj kampanji ćemo insistirati da se reše problemi sa otkupom cenom voća, cenom sirove nafte i svim ostalim temama koje se same nameću u Srbiji. Potrebni su ljudi koji mogu da menjaju odnos Beograda prema Srbiji, jer će ovakvom politikom nestati srpsko selo, dodao je Jovanović.

Po rečima je Veroljuba Stevanovića, narodnog poslanika, predsednika pokreta „Zajedno za Šumadiju” i potpredsednik „Zdrave Srbije” život je borba i ako vam život da neku ulogu treva se boriti za to.

-Kao narodni poslanik sam bio protiv toga da se bojkotuje rad Narodne skupštine, smatrajući da se svojim idejama i amandmanima moramo boriti za dobrobit građana Srbije. Dosta je bilo priče i vreme je da se posmatraju samo rezultati. I zato, imamo svoje ideje i zdravu priču, i upravo zbog toga – Zdravo da pobedi!, zaključio je Stevanović.

Izvor i foto:RINA

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×