Učitava se

Kucajte za pretragu

Završni radovi u Regionalnom inovacionom startap centaru u Kasarni

Užice Zlatiborski okrug

Završni radovi u Regionalnom inovacionom startap centaru u Kasarni

Podeli

Trenutni se izvode završni radovi u startap centru u Krčagovu, postavlja se dekorativna rasveta, montaža opreme i nameštaja. Vrše se sve funkcionalne probe i montaža računarske opreme.

Ministrstvo zaduženo za inovacije i tehnološki razvoj  obezbedilo sredstva  u iznosu 46.000.000 din.

Objekat se nalazi u kompleksu nekadašnje vojne kasarne u užičkom naselju Krčagovo, i korišćen je za potrebe vojske kao komandno-nastavni centar.

Projektom rekonstrukcije, menja se namena objekta u objekat visokog obrazovanja sa pratećim sadržajima, deo koji se odnosi na prateće sadržaje a predmet je ovog projekta odnosi se na prostoru prizemlju objekta, regionalni inovacioni start ap centar.

Deo prizemlja, u zapadnom delu objekta, rekonstruiše se u regionalni inovacioni start ap centar površine oko 422m2. Projektom rekonstrukcije planira se zamena postojećih podova, osim u hodnicima i na unutrašnjem stepeništu, kao i zamena kompletne spoljašnje aluminijumske bravarije, i unutrašnje stolarije. Kompletna zamena unutrašnje instalacije radijatorskog grejanja i podstanice, zamena elektroinstalacija prema projektu za izvođenje, zamena hidrantske mreže i unutrašnjeg razvoda mreže vodovoda i kanalizacije. U delu start ap centra planira se izvođenje radova i na klimatizaciji i ventilaciji prostora.

U okviru start ap centra izdvojen je prostor za predavanja i prezentacije, jedna zasebna sala za rad i sanitarni čvor muški i ženski.

Projektnu dokumnetaciju izradilo je Užice Razvoj i RRA.

Užice razvoj

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×