Učitava se

Kucajte za pretragu

Završena Limska regata

Zlatiborski okrug

Završena Limska regata

Podeli

Limska regata je avanutra duga 134 km koja više od deceniju i po označava početak letnje sezone u opštinama kroz koje Lim protiče i značajno doprinosi promociji njihovih turističkih potrencijala i afirmisanju raftinga

Limska regata trajala je od 1. juna do 3. juna. U regati je učestvovalo 15 posada iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, pišu na PP Media.

Limska regata je avanutra duga 134 km koja više od deceniju i po označava početak letnje sezone u opštinama kroz koje Lim protiče i značajno doprinosi promociji njihovih turističkih potrencijala i afirmisanju raftinga. Ova sportsko-turistička manifestacija ima međunarodni karakter jer prolazi kroz gradove Crne Gore i Srbije.

 foto izvor: PP Media

Kako navode na PP Media, prvog dana vožena je deonica od Plava do Berana, u subotu deonica od Berana do Bijelog Polјa, a poslednjeg dana, u nedelјu, vozila se etapa od Bijelog Polјa do Prijepolјa.

Limska regata 2018 završena je na plaži Petrovac gde je TO Prijepolјe organizovala doček i ručak za sve učesnike.

Organizatori Limske regate su TO Prijepolјe, Plav, Andrijevica, Berane, Bijelo Polјe, RTO Bjelasica i Komovi u saradnji sa lokalnim rafting klubovima.

Učesće u ovogodišnjoj Regati uzeli su predstavnici Turističkih organizacija iz Zapadne Srbije, Turistilkih agencija i predstavnici medija.

foto izvor: PP Media

Organizaciju Limske regate je podržala Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoistočnoj Evropi u okviru Projekta Ruralni razvoj kroz integrisano upravljanje šumskim i vodnim resursima u jugoistočnoj Evropi: Perspektive ruralnog razvoja: kvalifikovanje, reintegracija i (samo) zapošljavanje koji sprovodi u partnerstvu sa nemačkom agencijom za međunarodnu saradnju (GIZ) uz finansijsku podršku nemačkog federalnog Ministarstva za ekonomski razvoj i saradnju (BMZ), navode na PP Media.

http://ppmedia.rs/rafteri-krstarili-limom-od-plava-prijepolja/

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×