Učitava se

Kucajte za pretragu

Virtuelni katalog smeštaja uskoro na sajtu TO Zlatibora

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Virtuelni katalog smeštaja uskoro na sajtu TO Zlatibora

Podeli
Sa kvalitetnim sadržajem sajta, uz realno stanje raspoloživih smestajnih objekata i cenama svih smestajnih kapaciteta, omogućićemo svakom potencijalnom gostu Zlatibora da na jednom mestu zaokruži proces informisanja i pretrage o svim turističkim sadržajima na Zlatiboru, navode iz TO Zlatibor.

 

Turistička Organizacija Zlatibora sprovodiće projekat besplatne digitalizacije i instalacije rezervacionog sistema za sve smeštajne kapacitete na toj planini.

Kako navode, cilj im je da zainteresovanim kategorisanim objektima omoguće da digitalizuju svoju ponudu smeštajnih kapaciteta i da ih objedine na sajtu u jedinstvenom virtuelnom katalogu.

–  Kroz besplatnu instalaciju i korišćenje rezervacionog sistema, adekvatnu edukaciju i podršku, svi smeštajni kategorisani objekti će dobiti priliku da povećaju tržišnu vidljivost, kvalitetnije pozicioniraju svoju ponudu, ostvare lakšu komunikaciju sa potencijalnim kupcima i samim tim značajno smanje troškove prodaje i provizija (koje naplaćuju ostali rezervacioni sistemi) što ujedno predstavlja suštinski cilj projekta i vrednost koju će dobiti svaki kategorisan objekat na Zlatiboru, ističu iz TO Zlatibor.

–  Svaki pojedinačni objekat koji besplatno implementira rezervacioni sistem imaće mogućnost da samostalno, u realnom vremenu kreira i upravlja svojom ponudom, cenama, promocijom, specijalnim akcijama koje će biti vidljive i na sajtu smeštajnog objekta.
Softver omogućava krajnjem klijentu da izvrši on – line kupovinu uz minimalne troškove na sajtu smeštajnog objekta, zatim sajtu Turističke organizacije Zlatibor, ali i na drugim prodajnim kanalima i globalnim distribucionim sistemima po želji predstavnika smeštajnog objekta, objašnjavaju iz TO Zlatibor. 

 

Zainteresovani vlasnici smeštaja mogu se prijaviti za učešće na prezentaciji Info centru TO Zlatibor na broj telefona 031/845-103 ili mejlom info@zlatibor.org.rs.

 

Projekat Destinacijski rezervacioni sistem biće sledeće nedelje predstavljen na Zlatiboru u kongresnoj dvorani u Kulturnom centru.

Prezentacija će biti održana 26. i 27. oktobra u terminima od 10, 12 i 14 časova, zbog mera preduzetih zbog trenutne epidemiološke situacije.

 

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×