Učitava se

Kucajte za pretragu

Užice – SPAS predao svoju izbornu listu Gradskoj komisiji

Užice Zlatiborski okrug

Užice – SPAS predao svoju izbornu listu Gradskoj komisiji

Podeli

Povereništvo Srpskog patriotskog saveza SPAS u Užicu danas je predalao Gradskoj izbornoj komisiji  izbornu listu koja nosi naziv Aleksandar Šapić- Pobeda za Užice.

  • Na listi su 23 kandidata, ugledni porodični, priznati ljudi u svojim profesijama i koji će sa nekim svojim konkretnim idejama izaći pred građane i nadamo se, menjati stvari u našem gradu u pozitivnom smeru, rekao je Milan Kurlagić, nosilac liste, diplomirani filolog.

Ova stranka je priložila oko 750 validno overenih potpisa birača.

  • Mi smo nova opoziciona politička opcija, na lokalnoj sceni.  Nećemo se baviti velikim rečima i velikim obećanjima nadam se da ćemo biti prepoznat na predstojećim izborima.

Očekujemo veliku podršku naših građana. Na listi smo mi mladi studenti koji ćemo u kombinaciji sa iskusnim kadrovima, nadam se dobro učiniti za grad u svim sektorima. Ali sačekaćemo izbore pa ćemo videti izborne rezultate rekao je Petar Bogdanović kandidat za odbornika.

On je naglasio da se strogo drže principa i uputstava iza kojih stoji, svojevremeno najbolji vaterpolista sveta trenutno predsednik opštine u Srbiji, Novi Beograd – Aleksandar Šapić, koji je imao na nivou Beograda 9,3% a na nivou najmnogoljudnije opštine Novi Beograd okvirno oko 30%. Nadam se da će takvi rezultati biti u Užicu, dodao je Bogdanović.

Radio Luna – VK

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Next Up

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×