Učitava se

Kucajte za pretragu

Užice – 159. sednica Gradskog veća: Usvojen Izveštaj o stanju životne sredine u gradu u 2019. godini

Užice Zlatiborski okrug

Užice – 159. sednica Gradskog veća: Usvojen Izveštaj o stanju životne sredine u gradu u 2019. godini

Podeli

Gradsko veće je donelo rešenje o umanjenju zakupnine za lokale u javnoj svojini Grada Užica za vreme vanrednog stanja onim privrednim subjektima koji su imali zabranu obavljanja delatnosti. Takođe, data je i saglasnost o nevršenju naplate usluge iznošenja i deponovanja smeća za mesec april za sve privredne subjekte koji su imali zabranu rada za vreme vanrednog stanja.

Članovi Gradskog veća prihvatili su Izveštaj o stanju životne sredine u gradu u 2019. godini, kao i izmene Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine Grada Užica za 2020. godinu koji predviđa uvećanje sredstava za energetsku efikasnost.

Usvojen je Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Grada Užica za 2020. godinu.

Prihvaćen je predlog Komisije, posle sprovedenog javnog konkursa za izbor direktora JKP „Niskogradnja“ kojim je predložena Snežana Milutinović, diplomirani ekonomista, za direktora ovog preduzeća, kao i predlog Upravnog odbora, posle sprovedenog javnog konkursa za izbor direktora Gradskog centra za usluge Užice, kojim je predložena Dragica Milosavljević, diplomirani specijalni pedagog.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×