Učitava se

Kucajte za pretragu

Ukinuta vanredna situacija u Lučanima: Produžen rad kafića, moguće organizovanje slavlja do 30 ljudi

Zlatiborski okrug

Ukinuta vanredna situacija u Lučanima: Produžen rad kafića, moguće organizovanje slavlja do 30 ljudi

Podeli

Lučani – Zbog poboljšanja epidemiološkog stanja, ukinuta je vanredna situacija koja je u opštini Lučani uvedena 06. jula 2020. godine usled ponovnog širenja korona virusa.

„Na teritoroji opštine trenutno nema zaraženih korona virusom osim jednog pacijenta za koga se očekuju rezultati završnog testa a koji je virus preležao, a drastično je smanjen broj osoba koje se na dnevnom nivou u kovid amulantama javljaju sa simptomima kovid infekcije“, rekao je za RINU, predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović.

Preventivne mere donete od strane republičkog štaba i opštinskog štaba za praćenje i preduzimanje mera ostaju na snazi i podrazumevaju držanje fizičko-socijalne distance na otvorenom gde je to moguće, a ukoliko nije, obavezno je nošenje zaštitne maske.

Što se tiče organizovanja slavlja i drugih okupljanja, dozvoljeno je da maksimalno 30 ljudi boravi u zatvorenom prostoru.

Radno vreme ugostiteljskih i drugih objekata, koje je bilo skraćeno zbog uvođenja vanredne situacije, ograničava se do 23:00 a objektima sa baštama do jedan sat posle ponoći.

Izvor: RINA

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×