Učitava se

Kucajte za pretragu

Turističkom udruženju Gostilje priznanje za pouzdano i odgovorno poslovanje

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Turističkom udruženju Gostilje priznanje za pouzdano i odgovorno poslovanje

Podeli

Turističko udruženje Gostilje je dobilo sertifikat kojim se potvrđuje da je među najpouzdanijim organizacijama na tržištu i da se ističe odgovornim poslovanjem.

To priznanje kompanije za pouzdanost CompanyWall d.o.o. izdaje se isključivo organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde, navode iz Turističke organizacije Zlatibor.  

Objašnjavaju da sertifikat omogućava prepoznavanje najpouzdanijih organizacija na srpskom tržištu.

–     Dobijenim priznanjem TU Gostilje dokazuje da je među najkonkurentnijim domaćim organizacijama koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu određuju standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija, poručuju iz TO Zlatibor.

 

Turističko udruženje Gostilje s uspehom upravlja vrlo posećenim vodopadom, koji predstavlja jednu od najatraktivnijih hidroloških vrednosti Zlatibora. Tu se voda Gostiljske reke, uzvodno od njenog ušća u reku Katušnicu, obrušava sa 20 metara visoke krečnjačke litice, formirajući tako jedinstven i impresivan vodopad. Čitav prostor okolo predstavlja malu oazu netaknute prirode koju odgovorno održava TU Gostilje, navode iz Turističke orgnaizacije Zlatibor podsetivši da se nedaleko od te prirodne turističke atrakcije nalaze i veliki bazen napunjen izvorskom vodom i sportski tereni.

–   Turističko udruženje Gostilje s uspehom je radilo i na uređenju pešačkih staza, ograda, dečjeg igrališta i drugih sadržaja u ovom sve posećenijem zlatiborskom selu, dodaju iz TO Zlatibor istakavši da je to udruženje odgovornim poslovanjem doprinelo raznovrsnosti i bogatstvu turističke ponude Zlatibora.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×