Učitava se

Kucajte za pretragu

TO Zlatibor počinje sa promocijom najposećenije planine za narednu sezonu

Čajetina Srbija i region Zlatiborski okrug

TO Zlatibor počinje sa promocijom najposećenije planine za narednu sezonu

Podeli

Posle uspešne letnje sezone, TO Zlatibor promovisace svoje sadržaje u zemlji i instranstvu. Osim drugačijeg izgleda samog centra Zlatibora, gosti će imati priliku da panoramu najposećenije planine u Srbiji pogledaju i iz gondole. TO Zlatibor već priprema ponudu za zimsku sezonu.

Ribničko jezero, Zlatibor Radio Luna – V.K

To će biti na malo neuobičajen način, jer moramo da se prilagođavamo situaciji. Fokusiraćemo se na štampane medije, internet prezentacije, portale i društvene mreže, na neki vid nove komunikacije sa turistima. Ove jeseni neće biti sajmova i prezentacija po gradovima, ali mi ćemo iskoristiti sve moguće resurse i alate kako bi bolje promovisali zimsku turističku sezonu, a imamo šta da promovišemo, imamo šta da najavimo, rekao je Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor i dodao: Očekujemo da hotelijeri izađu sa novim paketima za zimsku turističku sezonu. Tu će se sigurno koristiti benefiti ranih rezervacija, određeni popusti koji obično idu i do 30%. Zajedno sa hotelijerima radićemo na promociji zimske turističke sezone.

Prošle godine su prošireni kapaciteti ski-centra Tornik što je donelo pozitivne rezultate i poboljšalo posetu ovom centru, a samim tim i Zlatiboru. Radovi na uređenju Kraljevog trga i okoline privode se kraju, pa će gostima biti ponuđena i nešto drugačija slika samog centra Zlatibora.

Radi se na završnom uređenju Trgovačke ulice gde su izmešteni privremeni lokali sa lokacije iz samog centra Zlatibora, u zidane objekte. Ja se nadam da će za najdalje mesec dana sve dobiti pravi izgled, biti kompletno završeno. Jezero u centru će postati biser ove planinske lepotice jer će dobiti velelepne fontane, podvodnu rasvetu, montažnu binu koja će se po potrebi instalirati za održavanje određenih manifestacija i koncerata. Zaista ,Zlatibor kao ozbiljan turistički centar dobija jedan nov izgled, sa takođe potpuno uređenom pešačkom stazom koja će u prvoj fazi ići od hotela Olimp do odmarališta Dunav, bez barijera, stepenica, pogodnu za osobe sa invaliditetom, kao i za majke sa malom decom, ističe Živanović.

Zalazak sunca Zlatibor Radio Luna – V.K

Ono na šta je uloženo puno rada, truda a i novčanih sredstava, obistiniće se već za koji mesec, kaže Živanović. Nakon uspešnog puštanja zlatiborske gondole u probni rad, gosti će u predstojećoj sezoni imati priliku da panoramu Zlatibora pogledaju iz nove perspektive.

Radio Luna

Izvor: Zlatiborpress

Foto: Radio Luna – V.K

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×