Učitava se

Kucajte za pretragu

Sportske igare mladih počinju u Čajetini 4. juna

Čajetina Sport Zlatiborski okrug

Sportske igare mladih počinju u Čajetini 4. juna

Podeli

Sportske igare mladih počinju u Čajetini 4. juna, biće organizovana takmičenja u tri sporta, a druge discipline verovatno će biti održane polovinom juna. Reč je os sportovima tenis, šah i stonoi tenis.

Teniska takmičenja održaće se na terenima „Springs“ u Gajevima, sa početkom od 10 časova, za decu uzrasta 2005. godišta i mlađi. Od 14 časova u dvorani „Sportskog centra Čajetina“ na programu su takmičenja u šahu (dečaci i devojčice u dve kategorije: 2005. godište i mlađi odn. 2009. i mlađi) i stonom tenisu (2005. i mlađi odn. 2008. i mlađi).

Prethodne dve godine SIM je na Zlatiboru održavan tokom jednog dana. Za sport na otvorenom, tj. tenis, dozvoljeno je prisustvo do 1000 ljudi, uz mnogo manje ograničenja, u skladu sa preporukama Vlade Srbije. Za stoni tenis i šah, koji će biti održani u zatvorenom prostoru, biće potrebne sve propisane mere, poput dezo-barijera, rukavica i maski…  Organizacioni odbor SIM-a doneo je odluku da će ove godine svako dete učesnik uz prijavni list morati da ima i saglasnost roditelja. Svakako da nam je najvažnije zdravlje dece i njihova bezbednost – kaže Nemanja Kutlešić, iz Sportskog saveza Čajetine za Zlatiborpress.

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×