Učitava se

Kucajte za pretragu

Raša Radovanović je novi sportski direktor KK Slobode

Zlatiborski okrug

Raša Radovanović je novi sportski direktor KK Slobode

Podeli

Podsećamo, Radovanović jedini je živi osvajač kompletne kolekcije zlata jugoslovenske košarke: Olimpijsko (Moskva 1980), svetsko (Manila 1978), evropsko (Lijež 1977) i klupsko (Bosna 1979)

Raša Radovanović košarkaš i sportski radnik, posle osam godina pauze vratio se u srpsku košarku i postao sportski direktor Slobode iz Užica, novog člana KLS.

Radovanović je potpisao višegodišnji ugovor sa klubom iz Užica i kaže, kako navodi Blic, da želi da u prvoj sezoni stabilizuje klub, finansijski, organizaciono i rezultatski, da izbori opstanak, a onda da se predvođen mladim trenerom Vladimirom Lučićem krene stepenik po stepenik do ABA lige. Raša Radovanović u izjavi za Blic istakao da je zadovoljan zbog velikog povratka u košarku.

foto izvor: Blic

–          Posle osam godina vraćam se u srpsku košarku kao sportski direktor Slobode. Klub je ušao u KLS, potrebno je da se afirmišu mladi košarkaši i da se ulaže u klub. Ništa ne može da se uradi preko noći. Imamo veliku pomoć Saše Turovića, našeg biznismena iz Čikaga, inače Hercegovca, ali najveću podršku očekujemo od grada i pojedinih privatnih kompanija da stanu iza brenda Sloboda. Svaki početak je težak, ali ambicije nam se poklapaju, želimo da zajedničkim snagama ostvarimo što bolje rezultate, rekao je Radovanović za Blic.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×