Učitava se

Kucajte za pretragu

Prijave za vaučere za odmor do 15. oktobra

Iz prve ruke

Prijave za vaučere za odmor do 15. oktobra

Podeli
Pošta Srbije: Poslato više od 3.500 prijava za vaučere za odmor u Srbiji

Građani su od početka godine do juče poslali oko 3 600 prijava za dodelu vaučera za odmor u Srbiji, saopštila je Pošta Srbije.

Građani se do 15. oktobra na šalterima svih pošta mogu prijaviti za dodelu vaučera vrednosti 5.000 dinara za subvenciju smeštaja koju dodeljuje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. 

Obrazac za prijavu može se preuzeti sa sajta ministarstva ili dobiti na šalteru pošte.
http://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji 
Potencijalni korisnik vaučera uz prijavu obavezno stavlja na uvid ličnu kartu ili pasoš i potvrdu ugostitelja da je obavljena rezervacija smeštaja na njegovo ime. 

 

Iz Pošta Srbije navode da će se kao potvrda o rezervaciji prihvatati i potvrda koja je poslata elektronskim putem, kao imejl ili skeniran dokument, koji je potpisao ugostitelj. Potvrda treba da sadrži period rezervacije i ime i prezime lica na koga glasi.

–         Korisnici prava na penziju uz prijavu stavljaju na uvid i fotokopiju rešenja o ostvarenom pravu na penziju ili original penzionog čeka odnosno drugi originalni dokument (overeni izvod, potvrda i sl.) koji izdaje banka sa teritorije Republike Srbije, a koji potvrđuje novčani priliv po osnovu ostvarenog prava na penziju, dok radno angažovana lica sa primanjima koja ne prelaze iznos od 60.000 dinara mesečno stavljaju na uvid original potvrde o zaposlenju i ostvarenoj zaradi isplaćenoj u mesecu koji prethodi mesecu u kome se podnosi prijava, koju izdaje poslodavac, ili isplatni listić za zaradu isplaćenu u mesecu koji prethodi mesecu u kome se podnosi prijava, saopštili su iz Pošta Srbije.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×