Učitava se

Kucajte za pretragu

Čajetina: Povećali budžet pre kraja godine

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Čajetina: Povećali budžet pre kraja godine

Podeli

Prilivi u budžet su dobri i veći od planiranih, tako da smo uspeli da budemo jedina opština u Srbiji koja je rebalansom povećala budžet, što će omogućiti završetak svih planiranih aktivnosti za ovu godinu, rekao je Arsen Đurić, predsednik Skupštine opštine Čajetina nakon četvrte sednice lokalne skupštine.

Odbornici su usvojili izmene i dopune Plana detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru, izmenu odluke o usklađenju osnivačkog akta JP Gold gondola Zlatibor.

Odbornici su usvojili dopunu finansijskog plana za preduzeće Gold gondola i za Komunalno javno preduzeće, uz odluku o promeni sedišta preduzeća Gold gondola.

Novim predlogom odluke o izmeni odluke o boravišnoj taksi potvrđeno je da će ona u kategorisanom delu Zlatibora iznositi 120 dinara, a u nekategorisanom 60 dinara, piše Zlatiborpress.

Odbornici su usvojili predlog odluke o osnivanju Inovacionog biznis centra Zlatibor, u kojem će vršilac dužnosti direktora biti Darko Đurović.

Četvrta sednica Skupštine opštine Čajetina prva je na kojoj su odbornici pratili dnevni red uz korišćenje tablet računara.

Od 35 tačaka dnevnog reda, većina se odnosila na uređenje građevinskog zemljišta.

Predsednik skupštine Arsen Đurić je naveo da počinju pripreme budžeta za narednu godinu.

Đurić je potvrdio da se očekuje da gasovodna mreža na Zlatiboru krene sa radom pre kraja godine.

 

 

 

Izvor zlatiborpress, foto Opština Čajetina

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Next Up

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×