Učitava se

Kucajte za pretragu

Opštinsko veće Požege usvojilo je predloženi rebalans budžeta

Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Srbija i region Zlatiborski okrug

Opštinsko veće Požege usvojilo je predloženi rebalans budžeta

Podeli

Opštinsko veće Požege usvojilo je predloženi rebalans budžeta. Prihodna strana povećana je za 73 834 000 dinara. Od toga preko 40 miliona su dodata neraspoređena sredstva po završnom računu za 2019. godinu, dok je 19 miliona kapitalni transfer namenjen za radove na regulaciji Zaseljske reke i potoka Duboko, koje finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima.

Na rashodnoj strani došlo je do promena na više pozicija, između ostalog, milion i po dinara odvojeno je za otkup zemljišta za izgradnju dečijeg igrališta na Marjanovića brdu, dok je još skoro 12 miliona dodato za održavanje i popravku putne infrastrukture. Pozicija namenjena izradi projekata za programe iz raznih oblasti povećana je za 9 i po miliona dinara.

Na zasedanju članovi veća dali su svoju podršku i za predloge da opštinski pravobranilac i u narednom periodu bude dipl. pravnik Miladin Filipović, a njegov zamenik, takođe dipl. pravnik Gordana Đokić. Na 2. sednici Veća usvojeni su i izveštaji o radu JKP “Duboko” iz Užica i JP “Rzav” iz Arilja, ali i brojni izveštaji o radu za opštinska preduzeća i ustanove…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×