Učitava se

Kucajte za pretragu

Još 195 obolelih u Zlatiborskom okrugu

Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Čajetina Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Užice Zlatiborski okrug

Još 195 obolelih u Zlatiborskom okrugu

Podeli

Kod 195 ljudi iz Zlatiborskog okruga je potvrđeno prisustvo korona virusa kovid-19 u poslednja 24 sata.

–     Užice –66, Arilje – 36, Požega – 25, Čajetina – 19, Bajina Bašta – 14, Priboj – 13, Prijepolje– 10, Kosjerić – 6, Nova Varoš – 3 i Sjenica – 3, naveli su iz Zavoda za javno zdarvlje Užice brojeve novoobolelih po opštinama od prethodnog izveštaja Zavoda do danas.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 4 336 slučajeva infekcije korona virusom kovid- 19 na teritoriji Zlatiborskog okruga.

 

Na respiratoru deset pacijenata

Na intenzivnoj nezi Opšte bolnice Užice je 17 pacijenata za koje se zna ili sumnja da su zaraženi korona virusom kovid-19. Od njih 17, deset je na respiratoru.

Ukupno je u Opštoj bolnici Užice hospitalizovano 19 pacijenata.

U kovid bolnici u Krčagovu se leči 143 pacijenta, dok je u izdvojenom odeljenju Opšte bolnice Užice u Požegi smešteno 35 pacijenata.

 

Lončar: Na sednici Kriznog štaba nije bilo reči o uvođenju policijskog časa

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da na današnjoj sednici Kriznog štaba nije bilo reči o uvođenju policijskog časa, ali da je preporuka da se prekinu kontakti građana jer je to jedina solucija.

–     Nalazimo se u situaciji da je virus ušao u porodicu i to je velika razlika od onog u prethodnom periodu. Jedini način da se spreči širenje je prekid kontakata. Ne postoji drugi, rekao je Lončar, a preneo FoNet.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×