Učitava se

Kucajte za pretragu

Momir Milovanović i u APR-u(AUDIO)

Zlatiborski okrug

Momir Milovanović i u APR-u(AUDIO)

Podeli

Ispoštovana je procedura oko izbora direktora JKP Duboko Užice, kaže novi direktor Milovanović

Prethodni direktor Nedeljko Milosavljević, kojem je istekao četvorogodišnji mandat, sada je izvršni direktor Tehničkog sektora JKP Duboko Užice.

Procedura u vezi izbora i imenovanja direktora JKP Regionalni centar za upravljanje otpadom Duboko Užice je ispoštovana i u skladu je sa Statutom i osnivačkim aktom tog javno komunalnog preduzeća, poručuje mr Momir Milovanović kojeg je Agencija za privredne registre upisala 19. aprila kao zakonskog zastupnika JKP Duboko Užice.

Foto: Screenshot/ izvor JKP Duboko Užice

Magistar tehničkih nauka Milovanović biće u naredne četiri godine direktor Dubokog. Na tu funkciju je izabran 2. marta, nakon što je osam od devet lokalnih samouprava, osnivača deponije Duboko, dalo saglasnost na predlog Upravnog odbora da za rukovodioca JKP Duboko Užice imenuje Milovanovića kao kandidata koji je ispunjavao uslove javnog konkursa kojem se, inače, samo on odazvao.

–         Jedina lokalna samouprava koja nije dala saglasnost je Opština Čajetina. Mi nismo dobili nikakav pisani dokument da li su za ili protiv, navodi Milovanović.

Milovanović o proceduri za izbor direktora

Podsetimo, Opština Čajetina je sredinom marta saopštila da neće potpisati saglasnost za imenovanje Momira Milovanovića na mesto direktora JKP Duboko Užice i apelovala da se poništi, kako su naveli, bespravna odluka Upravnog odbora o izboru rukovodioca tog regionalnog centra, budući da postupak, kako su istakli, nije sproveden u skladu sa zakonom i aktima preduzeća.

http://radioluna.rs/uzicki-kraj/19007/opstina-cajetina-protiv-nezakonitog-izbora-direktora-jkp-duboko-uzice.html?print=true

Podsetimo, osnivači Regionalnog centra za upravljanje otpadom JKP Duboko Užice su gradovi Užice i Čačak i opštine Čajetina, Bajina Bašte, Požega, Arilje, Kosjerić, Ivanjica i Lučani.  

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×