Učitava se

Kucajte za pretragu

KJP Zlatibor: Održavanje javne rasvete

Čajetina Zlatiborski okrug

KJP Zlatibor: Održavanje javne rasvete

Podeli

KJP Zlatibor je među svojih sedam komunalnalnih delatnosti uvrstilo još jednu, osmu – Održavanje javne rasvete. Za tu svrhu nabavljeno je specijalizovano vozilo sa platformom i korpom za rad na visini. Vozilo poseduje nadogradnju sa hidrauličnim sistemom podizanja, uz mogućnost upravljanja hidrauličnom rukom iz korpe i sa visine.

Služba održavanja javne rasvete KJP Zlatibor Čajetina je služba koja, shodno Zakonu o komunalnim delatnostima, održava instalacije javne rasvete na celoj teritoriji opštine Čajetina. U ovoj službi trenutno radi samo jedno zaposleno lice koje je po struci električar.

Tokom prvog meseca angažovanja vršeno je ispitivanje stanja na terenu i otklanjanje najurgentnijih kvarova. Zatečeno je dosta sijalica koje nisu radile zbog pregorevanja ili neispravnosti, a bilo je i oštećenih kablova koji su zamenjeni. Na Kraljevom trgu i užem centru Zlatibora vršilo se uklanjanje starih stubova.

Ova služba zadužena je za celu teritoriju opštine Čajetina, kako za Čajetinu i Zlatibor, tako i za okolna sela u kojima ima javne rasvete.

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×