Učitava se

Kucajte za pretragu

Stamatović: Cilj Zdrave Srbije je pobeda na lokalnim izborima u Zlatiborskom okrugu

Čajetina Čajetina Užice Zlatiborski okrug

Stamatović: Cilj Zdrave Srbije je pobeda na lokalnim izborima u Zlatiborskom okrugu

Podeli

Cilj Zdrave Srbije (ZS) je da pobedi na lokalnim izborima u Zlatiborskom okrugu, kao i u drugim gradovima i opštinama širom Srbije, na kojima će učestvovati, dok će konačnu odluku o izlasku na parlamentarne izbore, zavisno od izbornih uslova, organi stranke doneti kada ti izbori budu raspisani, izjavio je Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije na otvaranju kancelarije te stranke u Užicu. Kancelarija Povereništva Zdrave Srbije sa radom će zvanično početi 10. februara.

– Potpuno smo politički slobodni i nezavisni, što je retkost na političkoj sceni Srbije, nećemo da budemo ničije sluge i podanici, već politički partneri. Želimo da pokažemo da i van Beograda ima kvalitetnih ljudi i da upravo odavde, iz unutrašnjosti, treba da krenu promene na bolje. Kada pobedimo na lokalnim izborimo u Zlatiborskom okrugu, ali i u ostalim gradovima i opštinama u Srbiji, donećemo nešto novo na političkoj sceni, jer ćemo raditi u opštem, a ne u ličnom interesu, rekao je Stamatović.

Stamatović je istakao da Zdrava Srbija ima nov pristup da ne kritikuje niti komentariše poteze drugih političkih partija i njihovih lidera, pa ni onih sa kojima su bili u koaliciji, a više nisu.

Vladan Virijević, poverenik Zdrave Srbije u Užicu, podsetio je da je ova stranka pokretač brojnih pitanja u Skupštini grada važnih za egzistenciju građana, a da je taj rad prepoznat i u stranačkom rukovodstvu, u kome je pet članova Glavnog odbora iz užičkog Povereništva, dodavši da će stranka na lokalnim izborima u Užici imati kandidate od integriteta.

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×