Učitava se

Kucajte za pretragu

Izbori 2020 – Posle izbora novi tim na čelu Užica!

Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Čajetina Čajetina Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Srbija i region Užice Zlatiborski okrug

Izbori 2020 – Posle izbora novi tim na čelu Užica!

Podeli

Autor: Aleksandra Ranković Izvor: Radio Luna

Posle 21. juna naš grad će voditi potpuno novi tim odgovornih, savesnih, požrtvovanih ljudi, istakla je dr Jelena Raković Radivojević, nosilac liste Koalicije Aleksandar Vučić-Za našu decu u razgovoru sa sugradjanima Užica.

„Naši gradjani su zadovoljni rešenjem problema vodosnabdevanja u Užicu. Traže od nas da rešimo problem aerozagadjenja. Grad Užice se mora baviti tim u narednom periodu. Moramo još više i bolje raditi iako je dosta uradjeno. Moramo uložiti još više u energetsku efikasnost domaćinstava i javnih objekata. Odobrićemo subvencije za nabavku kotlova na ugalj i pelet, subvencije za izolaciju i stolariju. Gasifikacija grada Užica mora da bude brža. Gasna kotlarnica na Medjaju mora da bude naš prioritet. Grad Užice treba i biće grad zelenila. Nema više seče stabala u gradu, moramo pošumljavati sve veće površine.“-rekla je dr Jelena Raković Radivojević.

Ona je istakla da sugradjani u narednom periodu od Koalicije Aleksandar Vučić-Za našu decu očekuju bolju zdravstvenu zaštitu u Užicu i da se radi projekat detaljne rekonstrukcije  Opšte bolnice Užice u vrednosti od 20 miliona evra.

 „Ovim projektom biće rekonstruisana prijemno urgentna služba, hirurški i internistički blok, psihijatrijsko, infektivno, kožno i grudno odeljenje i pato anatomija. Biće izgradjen nov ambulantno poliklinički blok. Obezbedićemo i novi skener, magnet, aparateza rad u intenzivnoj nezi, novi ultrazvučni aparati, aparati za dijagnostičke procedure u endoskapskim kabinetima. Novi tim ima plan, strategiju, stručne ljude.“-istakla je dr Jelena Raković Radivojević, koja je i direktorka Opšte bolnice Užice.

Dr Jelena Raković Radivojević AUDIO

Kandidat za odbornika Petar Todosijević rekao je da pored problema aerozagađenja koji je prioritet nad prioritetima i problem parkirališta komplikuje svakodnevni život Užičana. On je obećao njegovo rešavanje odmah nakon formiranja gradske vlasti kao i uređenje gradske plaže i brže gradjevinske radove.

“Bez obzira što su građani zadovoljni kvalitetom izbedenih radova u centru, njih  iritira dužina izvođenja radova. Moraju se izvoditi ekspeditivnije i u kraćim rokovima “– rekao  je Petar Todosijević. On je poručio sugradjanima da prepoznaju da jedino lista Aleksandar Vučić- Za našu decu” ima kapacitet i snagu za njihovo rešavanje.

Petar Todosijević AUDIO

“Decenijama Užičani i Užička privreda čekaju auto put. Pre nekoliko godina auto put je bio udaljen od Užica 180 km, danas 60 km a do kraja iduće godine 25 km. Tu se ne staje. Auto put se gradi do Užica i Kotromana. Užička privreda će znati da iskoristi tu šansu i povuče grad da napreduje. To nije dovoljno. Naš tim koji će nakon izbora voditi ovaj grad učiniće sve da javni sektor grada bude na usluzi svim gradjanima i privredi Užica i da se u našem gradu obrazuju mladi i stručni kadrovi koji su neophodni za razvoj naše privrede. Izgradnjom novih industrijskih zona i dolaskom auto puta stvaraju se neophodni uslovi za dolazak ozbiljnih stranih investitora u grad. Podržaćemo mlade preduzetnike koji imaju dobre ideje čime ćemo stvoriti uslove da mladi ljudi ostanu da žive, rade i stvaraju u Užicu.”-rekao je kandidat za odbornika Joviša Starčević

Joviša Starcević AUDIO

 

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×