Učitava se

Kucajte za pretragu

Članica Atletskog kluba Pora iz Užica prva na Gran priju u Italiji

Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Sport Sport Zlatiborski okrug

Članica Atletskog kluba Pora iz Užica prva na Gran priju u Italiji

Podeli

Ivana Petrović reprezentativka Srbije i članica Atletskog kluba Pora iz Užica osvojila je zlato u bacanju koplja na paraatletskom Gran priju u italijanskom Grosetu.

Devojka iz Kosjerića, u klasifikaciji kategorija F55, je u poslednjoj seriji bacila koplje 15,65 metara i stigla do pobede, što joj je najveći uspeh u karijeri.

– Za mene je ovo veliko iskustvo i uspeh, jer sam još uvek mlada. Zadovoljna sam rekordom i prvim mestom, a posebno što sam do njih stigla u poslednjoj seriji – rekla je za Blicsport Ivana Petrović.

Uz Ivanu je kao trener, pored selektora Jovana Đukića bio i Miloš Zarić, paraatleričar iz Užica, svetski i evropski prvak u bacanju koplja.

– Ivana je jako perspektivna takmičarka i čast mi je što trenira kod mene u AK  Pora. Od kada radi sa mnom znao sam da “ima glavu” za takmičenje, što je i najbitnije i što je pokazala u zadnjoj seriji. Nadvisila je mnogo iskusnije i trofejnije konkurentkinje. Ovo je početak, još mnogo puta ćete čuti da je Ivana osvojila odličje na velikim takmičenjima – kaže Zarić.

Izvor i foto: Blic

Luna Radio/M.P.

1 Komentara

  1. StevGodo 03/12/2019

    Pak Dosage cialis canada Effets Secondaires De Priligy 30mg De Cheap Kamagra Uk Reviews Kamagra Gel Sachets

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×